Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στον 1ο Διαγωνισμό Καινοτομίας KLEEMANN PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την gpa   
Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2019 06:05

kleemann

Αξιότιμοι κύριοι/ κυρίες, 

Με την επικοινωνία μας αυτή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ξεκίνησε ο 1ος Διαγωνισμός Καινοτομίας KLEEMANN, στον οποίο έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν φοιτητές και απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους εντός της τελευταίας τριετίας.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η ανάμειξη νέων ανθρώπων με προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανία του σχεδιασμού και κατασκευής ανελκυστήρων. Παράλληλα, στοχεύει στην ανάδειξη πρωτότυπων ιδεών που βασίζονται στις νέες τεχνολογίες και προωθούν την καινοτομία. Στον πρώτο νικητή θα αποδοθεί χρηματικό έπαθλο τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (€ 4.000) και στον δεύτερο χρηματικό έπαθλο δύο χιλιάδων ευρώ (€ 2.000).

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό μπορεί να είναι ατομική ή ομαδική (έως 4 μέλη) και αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 10 Νοεμβρίου 2019, ενώ το αντικείμενο της συμμετοχής θα πρέπει να εντάσσεται σε μία από τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

  •          «Πράσινος» ανελκυστήρας
  •          Ασφάλεια και ποιότητα ανελκυστήρα
  •          Ανελκυστήρας του μέλλοντος

Σε κάθε θεματική ενότητα εντάσσονται προτεινόμενα θέματα, ενώ θα ληφθούν υπόψη καινοτόμες νέες ιδέες, που αποτελούν προϊόν ανατρεπτικής σκέψης.

Η διαδικασία του διαγωνισμού χωρίζεται σε δύο φάσεις:


Α) Φάση Α: Αποτελείται από το Στάδιο Υποβολής Συμμετοχών, το Στάδιο Αξιολόγησης και το Στάδιο Επιλογής. Συγκεκριμένα:

- Στάδιο Υποβολής Συμμετοχών (έως 10 Νοεμβρίου): Οι συμμετέχοντες υποβάλουν τη συμμετοχή τους

- Στάδιο Αξιολόγησης (11-30 Νοεμβρίου 2019), κατά το οποίο θα πραγματοποιηθεί η αξιολόγηση των συμμετοχών από την Επιτροπή

- Στάδιο Επιλογής (1-8 Δεκεμβρίου 2019), κατά το οποίο θα πραγματοποιηθεί η επιλογή των Προτάσεων που θα προκριθούν στη Φάση Β του διαγωνισμού.

Όλοι οι συμμετέχοντες, μετά την λήξη της προθεσμίας της Φάσης Α, θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στα στοιχεία επικοινωνίας που δήλωσαν στην φόρμα συμμετοχής σχετικά με την πρόκρισή τους ή μη στην επόμενη Φάση Β.


Β) Φάση Β: Εκδήλωση «1ος Διαγωνισμός Καινοτομίας KLEEMANN, InnovationinElevation» και ανάδειξη των νικητών του Διαγωνισμού.

Κατά την Φάση Β, οι συμμετέχοντες καλούνται να προετοιμάσουν μια ολοκληρωμένη παρουσίαση (Pitching) της πρότασης αυτής την οποία και θα παρουσιάσουν στην Επιτροπή Τελικής Αξιολόγησης, η οποία θα αξιολογήσει όλες τις προτάσεις μετά την παρουσίαση τους και θα αναδείξει τους νικητές του διαγωνισμού.

Οι νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά, και θα ανακοινωθούν στον ιστότοπο του διαγωνισμού και στα socialmedia της εταιρίας.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, να ενημερωθούν για τα προτεινόμενα θέματα του διαγωνισμού, τους αναλυτικούς όρους, αλλά και για τη ροή του διαγωνισμού στον ιστότοπο innovationinelevation.kleemannlifts.com.


O διαγωνισμός διοργανώνεται από την KLEEMANN, η οποία ιδρύθηκε το 1983, στο Κιλκίς, και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρίες κατασκευής ανελκυστήρων στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά, παράγοντας κάθε τύπο ανελκυστήρα για οικιακή ή εμπορική χρήση, για πρόσωπα ή φορτία. Το δίκτυο πωλήσεών της εκτείνεται σε περισσότερες από 100 χώρες. Σήμερα, ο Όμιλος KLEEMANN απασχολεί περισσότερους από 1.400 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 1000 περίπου ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πρόσθετη πληροφορία.

Με εκτίμηση,

Μαρία Συμπιλίδου, 

kleemann-2

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2019 06:11
 


Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ      
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Ιστοσελίδα π.ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
 

Κοζάνη: praktiki@uowm.gr /Τηλ. 2461068064

Καστοριά: praktikikastoria@uowm.gr /Τηλ. 2467440004

Φλώρινα: praktikiflorina@uowm.gr /Τηλ. 2385054700

Γρεβενά: praktikigrevena@uowm.gr /Τηλ. 6932520901

Πτολεμαΐδα: praktikiptolemaida@uowm.gr /Τηλ. 24610 68050

 
Παρασκευή
Φεβρουάριος 2023
03

espa-logo

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση", ΕΣΠΑ 2014- 2020 και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς πόρους