Συχνές Ερωτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις Εποπτών Εκπαιδευτικών

Αν έχετε κάποιο ερώτημα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας το θέσετε. Εμείς θα σας απαντήσουμε και θα αναρτήσουμε το ερώτημα και την απάντηση εδώ, για να μπορούν να τα βρίσκουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι.

 

Ερωτήσεις Εποπτών Εκπαιδευτικών

Να είστε σε επαφή με τον ασκούμενο φοιτητή και τον αντίστοιχο Επόπτη Επιχείρησης, είτε με επίσκεψη στο χώρο πραγματοποίησης της ΠΑ είτε με επικοινωνία (π.χ. τηλεφωνική, email) και να συζητήσετε μαζί τους θέματα που αφορούν την ΠΑ (π.χ. αντικείμενο ΠΑ, επίλυση τυχόν προβλημάτων κ.α.). Σε κάθε περίπτωση συντάσσεται το «Δελτίο Εποπτείας» (δείτε το σχετικό έντυπο στην ενότητα «Έντυπα»)

Να ελέγξετε το βιβλίο ΠΑ του φοιτητή που εποπτεύετε (να είναι σωστά και πλήρως συμπληρωμένο, να υπάρχουν σημειώσεις και αξιολόγηση του Επόπτη Επιχείρησης, Έκθεση των εργασιακών εμπειριών του ασκούμενου φοιτητή).

Να συντάξετε δική σας τελική «Έκθεση Αξιολόγησης» της ΠΑ με σχόλια και παρατηρήσεις για το βαθμό επιτυχίας και αποτελεσματικότητας της ΠΑ (σε ξεχωριστή σελίδα Α4). Αντίγραφο της «Έκθεσης Αξιολόγησης» θα το επισυνάψετε και στην αντίστοιχη θέση του βιβλίου ΠΑ


 


Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ      
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Ιστοσελίδα π.ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
 

Κοζάνη: praktiki@uowm.gr /Τηλ. 2461068064

Καστοριά: praktikikastoria@uowm.gr /Τηλ. 2467440004

Φλώρινα: praktikiflorina@uowm.gr /Τηλ. 2385054700

Γρεβενά: praktikigrevena@uowm.gr /Τηλ. 6932520901

Πτολεμαΐδα: praktikiptolemaida@uowm.gr /Τηλ. 24610 68050

 
Τετάρτη
Μάιος 2024
22

logo espa 21-27

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος "Ανθρώπινου Δυναμικού και Κοινωνικής Συνοχής" (ΠΑΔΚΣ), ΕΣΠΑ 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς πόρους