Οργάνωση ημερίδων/εκδηλώσεων

 

Διοργανώθηκαν εκδηλώσεις για την ενημέρωση της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα "Υπηρεσίες Σύνδεσης των Φοιτητών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με την Αγορά Εργασίας". Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις ενημέρωσης πραγματοποιήθηκαν:

  1. στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας που εδρεύει στην Κοζάνη (5 Απριλίου 2011),
  2. στο Παράρτημα Φλώρινας του ΤΕΙ ΔΜ που εδρεύει στη Φλώρινα (29 Μαρτίου 2011),
  3. στο Παράρτημα Καστοριάς του ΤΕΙ ΔΜ που εδρεύει στην Καστοριά (31 Μαρτίου 2011),
  4. στο Τμήμα Μαιευτικής του ΤΕΙ ΔΜ που εδρεύει στην Κοζάνη και στεγάζεται στην Πτολεμαΐδα (12 Μαΐου2011) και
  5. στο Παράρτημα Γρεβενών του ΤΕΙ ΔΜ που εδρεύει στα Γρεβενά (24 Μαΐου2011),

όπου έγινε η παρουσίαση της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας, του Γραφείου Διασύνδεσης, του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης και της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας.

Στις 27/03/2012 πραγματοποιήθηκε στο Μεγάλο Αμφιθέατρο "Σπύρος Αρσένης" στην Κοζάνη, η ημερίδα με θέμα "Πορεία προς την Απασχόληση", η οποία διοργανώθηκε από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης και τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας υπό την αιγίδα της Δ.Α.ΣΤΑ. ΤΕΙ ΔΜΓια Περισσότερες

27 Μαρτίου 2012 Πορεια προς την Απασχοληση.

Στις 24/04/2012 πραγματοποιήθηκε στο Μεγάλο Αμφιθέατρο "Σπύρος Αρσένης" στην Κοζάνη, η ημερίδα με θέμα "Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία σε περίοδο οικονομικής κρίσης", η οποία διοργανώθηκε από τις Μονάδες Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας υπό την αιγίδα της Δ.Α.ΣΤΑ. ΤΕΙ ΔΜ

24 Απριλίου 2012 Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία σε περίοδο οικονομικής κρίσης.


Στις 30/05/2012 πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά η ημερίδα με θέμα "Η Αγορά Εργασίας στις επιχειρήσεις σε περίοδο οικονομικής κρίσης", η οποία συνδιοργανώθηκε από το Γραφείο Διασύνδεσης, τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας και το Παράρτημα Καστοριάς του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Στις 17/10/2012 πραγματοποιήθηκε, στο Μεγάλο Αμφιθέατρο "Σπύρος Αρσένης" στην Κοζάνη, η ημερίδα με θέμα "Μεταπτυχιακές Σπουδές και Εργασία στην Ενωμένη Ευρώπη", η οποία διοργανώθηκε από τη Δ.Α.ΣΤΑ. ΤΕΙ ΔΜ σε συνεργασία με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, το Γραφείο Διασύνδεσης και τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

24 Απριλίου 2012 Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία σε περίοδο οικονομικής κρίσης.


H Ημέρα Καριέρας 2012 διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, την Εταιρία Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού & Κοινωνικής Παρέμβασης Π.Ε. Κοζάνης (Ε.Π.Τ.Α.Κ.), το “ergasiakozani.gr”, το ΕΒΕ Κοζάνης και τα Γραφεία Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, συμμετοχή της ΔΑΣΤΑ και του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης ΤΕΙ ΔΜ (διανομή ενημερωτικών εντύπων και ενημέρωση φοιτητών, επιχειρήσεων και υπολοίπων συμμετεχόντων για τις δομές και τις δραστηριότητες τους.

Στις 9/11/2012 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, η ημερίδα, με θέμα: «Τάσεις και προοπτικές της επιχειρηματικότητας στο χώρο της Επικοινωνίας, του Διεθνούς Εμπορίου και της Πληροφορικής», η οποία διοργανώθηκε από την Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας

09 Νοεμβρίου 2012 "Τάσεις και προοπτικές της επιχειρηματικότητας στο χώρο της Επικοινωνίας, του Διεθνούς Εμπορίου και της Πληροφορικής"

.

Στις 5/12/2012 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα 9, στο Παράρτημα Φλώρινας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, η ημερίδα, με θέμα: «Καινοτόμες Πρακτικές και Επιχειρηματικότητα στον Αγροτικό Τομέα», η οποία διοργανώθηκε από την Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας, το Γραφείο Διασύνδεσης και το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

05 Δεκεμβρίου 2012 Καινοτόμες πρακτικές και επιχειρηματικότητα στον Αγροτικό Τομέα.

Στις 22 και 24/4/2013 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη, διοργανώθηκαν Βιωματικά Εργαστήρια από τo Γραφείο Πρακτικής Άσκησης με την κοινωνιολόγο Ελένη Παπαχριστοδούλου. Τα Βιωματικά Σεμινάρια είχαν ως θέμα: «Διαχείριση Κρίσεων στον Εργασιακό Χώρο». Οι τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ήταν: ερωτο-απαντήσεις, καταιγισμός ιδεών, role-playing κ.α. Το ραντεβού με τους φοιτητές ανανεώθηκε, καθώς οι συμμετέχοντες φοιτητές εκδήλωσαν ενδιαφέρον για επιπλέον μελλοντικές συνεδρίες με παρόμοια θέματα

.CIMG4205

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των δράσεων συμβουλευτικής, υλοποιεί μια σειρά συμβουλευτικών εργαστηρίων με Παπαχριστοδούλου Ελένη, κοινωνιολόγο - κοινωνική σύμβουλο - ψυχοδραματίστρια.

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 και ώρα 17:00 πραγματοποιήθηκε Εργαστήριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας (στο Μεγάλο Αμφιθέατρο "Σπύρος Αρσένης").

Το Εργαστήριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας περιλάμβανε

Α) Διάλεξη "Τεχνικές εύρεσης εργασίας"

Β) Βιωματικό εργαστήρι "Τεχνικές Αυτοπαρουσίασης σε Συνεντεύξεις"

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση εδώ

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των δράσεων συμβουλευτικής, υλοποιεί μια σειρά συμβουλευτικών εργαστηρίων με την Παπαχριστοδούλου Ελένη κοινωνιολόγο - κοινωνική σύμβουλο - ψυχοδραματίστρια.

 Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2013 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε Εργαστήριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας (στο Μεγάλο Αμφιθέατρο "Σπύρος Αρσένης").

Το Εργαστήριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας έχει ως θέμα: "Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος" (στα ελληνικά και στα αγγλικά)

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση εδώ

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των δράσεων συμβουλευτικής, υλοποιεί μια σειρά συμβουλευτικών εργαστηρίων με την Παπαχριστοδούλου Ελένη κοινωνιολόγο - κοινωνική σύμβουλο - ψυχοδραματίστρια.

Την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε Βιωματικό Εργαστήριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας (στο Μεγάλο Αμφιθέατρο "Σπύρος Αρσένης").

Το Εργαστήριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας έχει ως θέμα: "Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω"

CIMG5568

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση εδώ

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των δράσεων συμβουλευτικής, υλοποιεί μια σειρά συμβουλευτικών εργαστηρίων με την Παπαχριστοδούλου Ελένη, κοινωνική σύμβουλο - ψυχοδραματίστρια.

Την Τρίτη 03 Ιουλίου 2013 και ώρα 17:00 πραγματοποιήθηκε Βιωματικό Εργαστήριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίαςτο Μεγάλο Αμφιθέατρο "Σπύρος Αρσένης").

Το Εργαστήριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας έχει ως θέμα: "Εντοπίστε τις δυνατότητες σας"

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση εδώ

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των δράσεων συμβουλευτικής, υλοποιεί μια σειρά συμβουλευτικών εργαστηρίων με την Παπαχριστοδούλου Ελένη, κοινωνική σύμβουλο - ψυχοδραματίστρια.

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17:00 πραγματοποιήθηκε Βιωματικό Εργαστήριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας (στο Μεγάλο Αμφιθέατρο "Σπύρος Αρσένης").

Το Εργαστήριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας έχει ως θέμα: "Τεχνικές Εύρεσης Εργασίας & Συνέντευξης"

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση εδώ

Στις 24/04/2013  διοργανώθηκε η ημερίδα με θέμα: «Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας» στο αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης» του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στην Κο η οποία διοργανώθηκε από την Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας. Αφισα εκδήλωσης

Στις 26/04/2013 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης»Του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη. η ημερίδα, με θέμα: «με θέμα: «Επαγγελματική Σταδιοδρομία και Επιχειρηματικότητα», η οποία διοργανώθηκε από την Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας, το Γραφείο Διασύνδεσης και το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

24 Απριλίου 2013 Επαγγελματική Σταδιοδρομία και Επιχειρηματικότητα

Στις 18.06.2013 διοργανώθηκε η ημερίδα με θέμα: «Παρουσίαση και Βράβευση Καινοτόμων Ιδεών και Επιχειρηματικών Σχεδίων» στο αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης» του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, η οποία διοργανώθηκε από την Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας, το Γραφείο Διασύνδεσης και το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

18 Ιουνίου 2013 Παρουσιαση και βραβευση καινοτομων ιδεων επιχειρηματικων σχεδίων φοιτητών 

Στις 13/10/2013 διοργανώθηκε η ημερίδα με θέμα: «Moneyshow Επιχειρηματικότητα: πως θα κάνω την ιδέα μου πράξης» στο Ξενοδοχείο Αλιάκμων στην Κοζάνη. Η Ημερίδα διοργανώθηκε από την Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας.

13 Οκτωβρίου 2013 Moneyshow Επιχειρηματικότητα: Πως θα κάνω την ιδέα μου πράξη.

H Μονάδα Καινοτομίαs και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) και το Γραφείο Διασύνδεσης, διοργανώνουν εκδήλωση, με θέμα: Ελληνικοί Υδρογονάνθρακες: Αναπτυξιακός οίστρος ή χίμαιρα

«Μια προσέγγιση από την σκοπιά  νέων θέσεων εργασίας και  σύγχρονης επιχειρηματικότητας»

 Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013 με ώρα έναρξης 10:00 π.μ. Στο Αμφιθέατρο ‘Σπύρος Αρσένης’ του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη

Εισαγωγικό video

Αφίσα Ημερίδας Πρόσκληση περισσότερα εδώ

 

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των δράσεων συμβουλευτικής, υλοποιεί μια σειρά συμβουλευτικών εργαστηρίων με την Παπαχριστοδούλου Ελένη, κοινωνική σύμβουλο - ψυχοδραματίστρια.

Την Παρασκευή 14 & τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 17:30 πραγματοποιήθηκε Βιωματικό Εργαστήριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας (στο Μεγάλο Αμφιθέατρο "Σπύρος Αρσένης").

Το Εργαστήριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας έχει ως θέμα: "Τεχνικές Εύρεσης Εργασίας & Συνέντευξης"

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση εδώ

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας Δ.Α.ΣΤΑ. του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί στην ημερίδα, που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης, το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα:
«Μεταπτυχιακές Σπουδές και Υποτροφίες στο Εξωτερικό»
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 και ώρα 10.30 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων στη Φλώρινα.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση εδώ

19 Μαρτίου 2014 Μεταπτυχιακές Σπουδές και Υποτροφίες στο Εξωτερικό.

 Στις 8 & 9 Απριλίου 2013, 11 & 12 Απριλίου 2013, 27 & 28 Μαϊου 2013, 30 & 31 Μαϊου 2013, πραγματοποιήθηκε ο 1ος Σεμιναριακός Κύκλος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στην Κοζάνη, στην Καστοριά και στα Γρεβενά αντίστοιχα, τα οποία διοργανώθηκαν από τη ΜΟΚΕ και τη ΔΑΣΤΑ του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.

08 & 09 Απριλίου 2013 KOZANH “Καινοτομιάς και Επιχειρηματικότητας”

11 & 12 Απριλίου 2013 ΚΑΣΤΟΡΙΑ “Καινοτομιάς και Επιχειρηματικότητας”

27 & 28 Μαΐου 2013 ΦΛΩΡΙΝΑ “Καινοτομιάς και Επιχειρηματικότητας”

30 & 31 Μαΐου 2013 ΓΡΕΒΕΝΑ “Καινοτομιάς και Επιχειρηματικότητας”

Στις 11/4/2013, 26/6/2013 και 23/5/2013 πραγματοποιήθηκαν Εργαστήρια Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας στην Κοζάνη, στην Καστοριά, και στη Φλώρινα αντίστοιχα, τα οποία διοργανώθηκαν από το Γραφείο Διασύνδεσης και τη ΔΑΣΤΑ του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.

Στις 28 Νοεμβρίου 2013, 05 Δεκεμβρίου 2013, 06 Δεκεμβρίου 2013, 11 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκε ο 2ος Σεμιναριακός Κύκλος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στην Κοζάνη, στην Καστοριά, στα Γρεβενά και στη Φλώρινα αντίστοιχα, τα οποία διοργανώθηκαν από τη ΜΟΚΕ και τη ΔΑΣΤΑ του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας..

28 Νοεμβρίου 2013 KOZANH

05 Δεκεμβρίου 2013 ΚΑΣΤΟΡΙΑ

06 Δεκεμβρίου 2013 ΓΡΕΒΕΝΑ

11 Μαρτίου 2014 ΦΛΩΡΙΝΑ

Στις 12/11/2013 διοργανώθηκε η ημερίδα με θέμα: «Ελληνικοί Υδρογονάνθρακες: Αναπτυξιακός οίστρος ή χίμαιρα;» στο αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης» του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

12 Νοεμβρίου 2013 Ελληνικοί Υδρογονάνθρακες: Αναπτυξιακός οίστρος ή χίμαιρα?

Στις 15 Δεκεμβρίου 2013 και 14 Φεβρουαρίου 2014 και 17 Φεβρουαρίου 2014 και 11 Ιουνίου 2014 διοργανώθηκε από το ΓΠΑ και τη ΔΑΣΤΑ το Εργαστήριο Συμβουλευτικής με θέμα: «Τεχνικές Εύρεσης Εργασίας και Τεχνικές αυτοπαρουσίασης σε Συνεντεύξεις» στο αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης» του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Στις 18 Μαρτίου 2014, 3 Απριλίου 2014, 5 Μαϊου 2014 και 30 Μαϊου 2014 πραγματοποιήθηκε ο 3ος Σεμινάριακος Κύκλος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στα Γρεβενά, στην Κοζάνη, στην Καστοριά και στη Φλώρινα αντίστοιχα, τα οποία διοργανώθηκαν από τη ΜΟΚΕ και τη ΔΑΣΤΑ του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.

30 Μαΐου 2014 ΦΛΩΡΙΝΑ

05 Μαΐου 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ
03 Απριλίου 2014 ΚΟΖΑΝΗ

18 Μαρτίου 2014 ΓΡΕΒΕΝΑ

Στις 31/3/2014, 1/4/2014, 3/4/2014 και 8/4/2014 διοργανώθηκε από το ΓΔ και τη ΔΑΣΤΑτο Εργαστήριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας με θέμα: «Τεχνικές Εύρεσης Εργασίας και Συνέντευξης» στα Γρεβενα, στη Φλώρινα, στην Καστοριά και στην Κοζάνη αντίστοιχα

 Στις 9/4/2014 διοργανώθηκε από το ΓΔ και τη ΔΑΣΤΑτο Εργαστήριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας με θέμα: «Αυτογνωσία και Συνέντευξη» στο μεγάλο αμφιθέατρο της Καστοριάς

Στις 14 και 15/5/2014 διοργανώθηκε από το ΓΔ και τη ΔΑΣΤΑτο Εργαστήριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας με θέμα: «Who am I?» & «Τεχνικές Εύρεσης Εργασίας» στο αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης» του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Στις 27/5/2014 διοργανώθηκε από το ΓΔ και τη ΔΑΣΤΑτο Εργαστήριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας με θέμα: «Τεχνικές Εύρεσης Εργασίας – Συνέντευξη» & Βιωματικό Σεμινάριο με θέμα: «Τεχνικές Αυτοπαρουσίασης σε φάση Συνέντευξης» στο μεγάλο αμφιθέατρο της Καστοριάς

Στις 28/5/2014 διοργανώθηκε από το ΓΔ και τη ΔΑΣΤΑτο Εργαστήριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας με θέμα: «Ανάλυση Προσωπικών Δεξιοτήτων» & Βιωματικό Σεμινάριο με θέμα: «Who am I? Διερεύνηση δυνατών σημείων – Αυτογνωσία» στο μεγάλο αμφιθέατρο της Καστοριάς.

Στις 22/5/2014 διοργανώθηκε από το ΓΔ και τη ΔΑΣΤΑ το Εργαστήριο Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας με θέμα: «Τεχνικές Εύρεσης Εργασίας και Βιωματικό Συνέντευξης» στο αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης» του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Στις 18 Νοεμβρίου 2014, 19 Νοεμβρίου 201425 Νοεμβρίου 2014 και 26 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε ο 4ος Σεμινάριακος Κύκλος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στην Κοζάνη, Γρεβενά,Φλώρινα και Καστοριά αντίστοιχα, τα οποία διοργανώθηκαν από τη ΜΟΚΕ και τη ΔΑΣΤΑ του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.

26 Νοεμβρίου 2014 Καστοριά

25 Νοεμβρίου 2014 Φλώρινα
19 Νοεμβρίου 2014 Γρεβενά

18 Νοεμβρίου 2014 Κοζάνη

Στις 21/04/2015 διοργανώθηκε από τη ΜΟΚΕ, ΓΔ και τη ΔΑΣΤΑ κεντρική εκδήλωση «ΤΕΙ-πιχειρείν 2015» με θέμα: «Παρουσίαση και Βράβευση του 2ου Διαγωνισμού Καινοτόμων Ιδεών» των φοιτητών του ΤΕΙ Δ.Μ στο αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης» του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

περισσότερα στο moke.teiwm.gr

Στις 04/05/2015, 18/05/2015, 19/05/2015, 21/05/2015 και 26/05/2015 διοργανώθηκε από τη ΔΑΣΤΑ και το ΓΔ εκδήλωση με θέμα: “Τρόποι αναζήτησης εργασίας – Δίκτυο EURES και δυνατότητα απασχόλησης σε άλλα κράτη/μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης» στη Φλώρινα, Κοζάνη, Καστοριά Πτολεμαϊδα και Γρεβενά αντίστοιχα.

Στις 06/05/2015, 18/05/2015, 18/05/2015 και 27/05/2015 διοργανώθηκε από τη ΜΟΚΕ και τη ΔΑΣΤΑ ο 5ος σεμιναριακός κύκλος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας με τίτλο: «Ο Πόλος των Clusters στις Ελληνικές Επιχειρήσεις. Παραδείγματα Περιπτώσεων» στην Καστοριά, Κοζάνη, Φλώρινα, και Γρεβενά αντίστοιχα.

27 Μαΐου 2015 Γρεβενά
18 Μαΐου 2015 Φλώρινα
18 Μαΐου 2015 Κοζάνη
06 Μαΐου 2015 Καστοριά

Την Πέμπτη 22/10/2015 πραγματοποιήθηκε η Απολογιστική Ημερίδα των Δομών Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΤΕΙ ΔΜ στο αμφιθέατρο Σπύρος Αρσένης του ΤΕΙ ΔΜ στην Κοζάνη, όπου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση προς την ακαδημαϊκή κοινότητα του ΤΕΙ ΔΜ για τις Δομές Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας , (ΔΑΣΤΑ, Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Γραφείο Διασύνδεσης, Μονάδα ΚΑινοτομίας και Επιχειρηματικότητας), καθώς παρουσιάστηκαν και τα αποτελέσματα για όλη τη χρονική διάρκεια των έργων.

http://teiwm.gr/index.php?option=com_content&;view=article&id=681&lang=el

Δείτε την πρόσκληση εδώ

Δείτε το πρόγραμμα εδώ


 


Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ      
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Ιστοσελίδα π.ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
 

Κοζάνη: praktiki@uowm.gr /Τηλ. 2461068064

Καστοριά: praktikikastoria@uowm.gr /Τηλ. 2467440004

Φλώρινα: praktikiflorina@uowm.gr /Τηλ. 2385054700

Γρεβενά: praktikigrevena@uowm.gr /Τηλ. 6932520901

Πτολεμαΐδα: praktikiptolemaida@uowm.gr /Τηλ. 24610 68050

 
Τετάρτη
Μάιος 2024
22

logo espa 21-27

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος "Ανθρώπινου Δυναμικού και Κοινωνικής Συνοχής" (ΠΑΔΚΣ), ΕΣΠΑ 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς πόρους