Θέση Εργασίας στην εταιρεία PAPPAS elevators & escalators (Μηχανικοί-Σχεδιαστές)

Στα πλαίσια της εύρεσης του κατάλληλου υποψήφιου, για την θέση ενός Μηχανικού/ Σχεδιαστή (Ρωσόφωνου), η εταιρεία μας αναζητά κάποιον με τα κάτωθι βασικά χαρακτηρίστηκα θέσης:

  • Nα γνωρίζει άπταιστα Ρώσικα (γραπτό και προφορικό λόγο)
  • Nα γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (γραπτό και προφορικό λόγο)

Πιο συγκεκριμένα, η μεταφραστική ικανότητα (προφορικά και γραπτά) από Ρώσικα σε Ελληνικά και το αντίστροφο, καθώς και από Αγγλικά σε Ρώσικα και το αντίστροφο.

  • Επιπλέον θα πρέπει να είναι μηχανικός/ σχεδιαστής για να καταλαβαίνει/ κατέχει την ορολογία και γενικότερα τη δουλειά και τη βιομηχανία
  • Αν έχει εργαστεί σε εταιρεία (είτε μέσω πρακτικής, είτε λόγω εργασίας) του ιδίου χώρου θα είναι μεγάλο προτέρημα

Γνωρίζοντας ότι η σχολή σας είναι η καλύτερη πηγή για την εύρεση ατόμων με τις προαναφερθείσες γνώσεις, θα σας παρακαλούσαμε να ανοίγατε το pool υποψηφίων σας σε άτομα που είναι Ρωσόφωνοι – αν υπάρχει η δυνατότητα.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η PAPPAS elevators & escalators, είναι η κορυφαία Ελληνική Πολυεθνική εταιρεία ανελκυστήρων με καινοτόμες και καθετοποιημένες υπηρεσίες (μελέτη, σχεδιασμό, εγκατάσταση, τεχνική υποστήριξη, συντήρηση, επισκευή, πιστοποίηση), καθώς και όλα τα προϊόντα κάθετης και οριζόντιας μεταφοράς εντός κτιρίων (ανελκυστήρες, κυλιόμενες κλίμακες/διαδρόμους, αναβατόρια φορτίων, αυτοκινήτων, ΑΜΕΑ κτλ). Η εταιρεία μας απασχολεί 100 υπαλλήλους και στεγάζεται σε ιδιόκτητες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα. Απολαμβάνοντας μία διαρκή εμπορική και επιχειρηματική ανέλιξη τα τελευταία χρόνια, στο πελατολόγιό μας ανήκουν μερικά από τα κορυφαία brands, ενώ τεχνικά υποστηρίζουμε πάνω από 4.000 ανελκυστήρες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, δείτε το συνημμένο αρχείο.

 

Τέλος, η PAPPAS elevators & escalators αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία, αλλά και δυσκολία στην εύρεση εργασίας, υποστηρίζει και βοηθάει την αγορά με θέσεις πλήρης απασχόλησης, προσφέροντας ένα ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, ανάλογα με την εμπειρία και τις ικανότητες του υποψήφιου. Επίσης, προσφέρει εργασία σε ένα σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον, συνεχή εκπαίδευση και δυνατότητες εξέλιξης. Ιδανικά στοιχεία για κάθε νέο επαγγελματία.

 

Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

 

Αναμένω νέα σας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,

 

Για την εταιρεία,

Γιώργος Καραμάνος

Marketing & Communications Executive

Τμήμα Marketing

T: 2102320086 (εσ. 116)

Φ: 2102320267
www.pappaslift.gr


δείτε τη σχετική ανακοίνωση εδώ

 


Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ      
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Ιστοσελίδα π.ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
 

Κοζάνη: praktiki@uowm.gr /Τηλ. 2461068064

Καστοριά: praktikikastoria@uowm.gr /Τηλ. 2467440004

Φλώρινα: praktikiflorina@uowm.gr /Τηλ. 2385054700

Γρεβενά: praktikigrevena@uowm.gr /Τηλ. 6932520901

Πτολεμαΐδα: praktikiptolemaida@uowm.gr /Τηλ. 24610 68050

 
Τρίτη
Μάιος 2023
30

espa-logo

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση", ΕΣΠΑ 2014- 2020 και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς πόρους