Πρακτική Άσκηση στην SYCHEM A.E. (ΣΤΕΦ/ΣΔΟ)

Η SYCHEM A.E. προσφέρει την δυνατότητα σε τελειόφοιτους φοιτητές διαφόρων ειδικοτήτων να απασχοληθούν στο πλαίσιο της Πρακτικής τους Άσκησης σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα (π.χ. Κρήτη, Πάρο, Τρίκαλα, Αλμωπία, Ρόδο και αλλού) όπου αναλαμβάνει ποικίλα έργα (π.χ. έργα αφαλάτωσης/υπερδιήθησης, έργα ενέργειας και αντιδιαβρωτικής προστασίας)

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας για περισσότερες πληροφορίες https://www.sychem.gr/el

sychem logo

Η SYCHEM A.E. είναι μία διεθνής εταιρία κατασκευής εξειδικευμένων συστημάτων για την επεξεργασία νερού καθώς και ειδικών έργων εξοικονόμησης ενέργειας. Στον τομέα που αφορά την επεξεργασία νερού, η SYCHEM είναι επικεντρωμένη στην κατασκευή συστημάτων παραγωγής πόσιμου νερού για την τροφοδοσία διυλιστηρίων, ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, βιομηχανιών, δήμων κ.α.

Η SYCHEM είναι η μόνη ελληνική εταιρία και μια από τις λίγες διεθνώς εταιρίες που εξειδικεύονται στην κατασκευή φορητών μονάδων αφαλάτωσης για την παραγωγή νερού υψηλής καθαρότητας για την τροφοδοσία σταθμών παραγωγής ενέργειας, μέσω της τεχνολογίας της ηλεκτροδιάλυσης. Η SYCHEM, ως η πιο εξειδικευμένη ελληνική εταιρία στον τομέα της επεξεργασίας και διαχείρισης νερού, είναι σήμερα ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός νερού στην Ελλάδα.

Στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας η SYCHEM ΑΕ δραστηριοποιείται στην κατασκευή εξειδικευμένων ηλεκτρομηχανολογικών έργων εξοικονόμησης ενέργειας, με έμφαση στα έργα ανοικτής γεωθερμίας (εκμετάλλευση θαλασσινού νερού/υπόγειων υδάτων) για μεγάλες τουριστικές μονάδες και βιομηχανίες.

Η SYCHEM στα πλαίσια των ανωτέρω δραστηριοτήτων, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μέσω της μελέτης, κατασκευής και λειτουργίας έργων τεχνολογικής αιχμής στον τομέα της επεξεργασίας νερού, εξοικονόμησης ενέργειας και αντιδιαβρωτικής προστασίας με ιδιαίτερη έμφαση στην ενσωμάτωση τεχνολογιών ΑΠΕ και σε ολοκληρωμένα υβριδικά συστήματα διαχείρισης νερού και ενέργειας. Ο όμιλος SYCHEM διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον αναγνωρισμένα εξειδικευμένα γραφεία Ηλεκτρομηχανολογικών και Χημικοτεχνικών Μελετών στην Ελλάδα (Yfantis Engineering LTD).

Η εταιρία είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό της εξαγωγική και δραστηριοποιείται διεθνώς στην νοτιοανατολική Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, Ασία και Βόρεια Αφρική με θυγατρικές εταιρείες και εμπορικούς αντιπροσώπους σε 7 χώρες.

 


contact

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΣΠΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: praktiki@teiwm.gr

Τηλ. 24610 68064 | Fax. 24610 28311

Επίσημη σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/praktiki.askisi.teiwm.gr

Για περισσότερες πληροφορίες/θέσεις Πρακτικής Άσκησης:

  1. πραγματοποιήστε "Εγγραφή/Είσοδο" στο Πληροφοριακό Σύστημα https://dasta.teiwm.gr
  2. πραγματοποιήστε "Εγγραφή/Είσοδο" ΑΤΛΑΣ: Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης Πρακτικής Φοιτητών ΑΕΙ http://atlas.grnet.gr/
  3. δείτε τις ανακοινώσεις του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης εδώ
 


Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ      
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Ιστοσελίδα π.ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
 

Κοζάνη: praktiki@uowm.gr /Τηλ. 2461068064

Καστοριά: praktikikastoria@uowm.gr /Τηλ. 2467440004

Φλώρινα: praktikiflorina@uowm.gr /Τηλ. 2385054700

Γρεβενά: praktikigrevena@uowm.gr /Τηλ. 6932520901

Πτολεμαΐδα: praktikiptolemaida@uowm.gr /Τηλ. 24610 68050

 
Σάββατο
Απρίλιος 2024
20

logo espa 21-27

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος "Ανθρώπινου Δυναμικού και Κοινωνικής Συνοχής" (ΠΑΔΚΣ), ΕΣΠΑ 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς πόρους