Θέμα: Πρόσκληση στο δωρεάν 2ήμερο σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων για την πρακτική σου από την Google

Θέμα: Πρόσκληση στο δωρεάν 2ήμερο σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων για την πρακτική σου από την Google

 

Κάνεις την πρακτική σου σε μία εταιρεία, τουριστική και μη, ή δημόσιο φορέα που απαιτεί ψηφιακές δεξιότητες? Θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να βελτιώσεις την ψηφιακή παρουσία της επιχείρησης που κάνεις πρακτική? Το Grow Greek Tourism Online από την Google με την υποστήριξη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας σε προσκαλεί στο δωρεάν 2ήμερο σεμινάριο, διάρκειας 12 ωρών, με αντικείμενο τις ψηφιακές δεξιότητες.

 

Την Τρίτη 06/03 και την Τετάρτη 07/03 σας καλούμε να παρακολουθήσετε το διήμερο σεμινάριο για να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τα εργαλεία του ψηφιακού marketing στην επιχείρηση που εργάζεστε, έτσι ώστε να ενισχύσετε τόσο τις αρμοδιότητες που μπορείτε να αναλάβετε στην πρακτική σας άσκηση, όσο και το βιογραφικό σας.

 

 

Το σεμινάριο απευθύνεται στους φοιτητές που πρόκειται να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση ή την πραγματοποιούν ήδη και είτε οι αρμοδιότητες εμπεριέχουν ενέργειες ψηφιακού marketing ή θα ήθελαν να μάθουν τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να εντάξουν το ψηφιακό marketing στην πρακτική τους.

 

Μέσα από την 2ήμερη εκπαίδευση, διάρκειας 12 ωρών, θα αποκτήσετε γνώσεις για ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και πρακτικών του ψηφιακού marketing όπως: π.χ. πώς να δημιουργήσετε και να διαμορφώσετε τη διαδικτυακή παρουσία μίας επιχείρησης (από την ιστοσελίδα έως τη διαφήμιση), πώς να αξιοποιήσετε τις πλατφόρμες Αnalytics, ποιες είναι οι δυνατότητες των μηχανών αναζήτησης αλλά και πως μπορείτε να αξιοποιήσετε τα social media για μια επιτυχημένη online παρουσία. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του 2ήμερου σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Για την καλύτερη κατανόηση και προετοιμασία σας εν όψει του 2ήμερου σεμιναρίου, θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε τη δωρεάν διαδικτυακή εκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

          

 

>>> Εγγραφείτε εδώ για το 2ήμερο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online


(Προσοχή: Θα δοθεί σειρά προτεραιότητας)

Θα υπάρξει δυνατότητα μετακίνησης τις ημέρες του σεμιναρίου με λεωφορείο από την Κοζάνη και Καστοριά προς τα Γρεβενά

(λεπτομέρειες σε νεότερη ανακοίνωση)


6 Μαρτίου - 7 Μαρτίου 2018, 9:30 με 16:30 (ώρα προσέλευσης 9:00)

Μεγάλο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Γρεβενά


Για τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@ggto.gr

 

Ανυπομονούμε να σας δούμε!
google

 

 


Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ      
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Ιστοσελίδα π.ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
 

Κοζάνη: praktiki@uowm.gr /Τηλ. 2461068064

Καστοριά: praktikikastoria@uowm.gr /Τηλ. 2467440004

Φλώρινα: praktikiflorina@uowm.gr /Τηλ. 2385054700

Γρεβενά: praktikigrevena@uowm.gr /Τηλ. 6932520901

Πτολεμαΐδα: praktikiptolemaida@uowm.gr /Τηλ. 24610 68050

 
Τετάρτη
Απρίλιος 2024
24

logo espa 21-27

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος "Ανθρώπινου Δυναμικού και Κοινωνικής Συνοχής" (ΠΑΔΚΣ), ΕΣΠΑ 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς πόρους