Πρακτική Άσκηση στην εταιρεία Foroplan (ΣΔΟ) Σέρρες

foroplan

 

Τα φορολογικά θέματα αποτελούν διεθνώς μια σημαντικότατη παράμετρο που επηρεάζει αποφασιστικά τη λήψη οικονομικών αποφάσεων.

Η έγκυρη και έγκαιρη φορολογική πληροφόρηση αναδεικνύεται σε ισχυρό επιχειρηματικό πλεονέκτημα, σε µια εποχή συνεχόμενων και ριζικών αλλαγών του φορολογικού τοπίου και της φορολογικής νομοθεσίας.

Δημιουργούμε από το μηδέν αλλά και προσαρμόζουμε ανάλογα με τις εκάστοτε εξελίξεις, ένα σίγουρο, αξιόπιστο και ανταποδοτικό Φορολογικό Πλάνο για την επιχείρησή σας.

Η εταιρεία Foroplan αποτελεί ένα σύμμαχο για εσάς, ενα σύγχρονο λογιστικό - φορολογικό & συμβουλευτικό γραφείο που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε επιχειρήσεις και ιδιώτες, ακολουθώντας πιστά το νέο επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον.

Επικεντρώνοντας στις ιδιαιτερότητες κάθε επιχείρησης και κάθε φορολογούμενου πολίτη, αναπτύσσουμε ένα εµπεριστατωµένο φορολογικό πλάνο, πλήρως εναρµονισµένο µε την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία επιτυγχάνοντας την άμεση κωδικοποίηση των όποιων αλλαγών, µε αποτέλεσμα τη στοχευμένη παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Οι ανάγκες των επιχειρήσεων για παροχή φορολογικών υπηρεσιών είναι πολλές και διαφοροποιούνται όταν μεταβάλλεται συνεχώς η φορολογική νομοθεσία.

Είναι πολύ σημαντικό οι επιχειρήσεις να είναι ενημερωμένες εκ των προτέρων και με ακρίβεια για τις φορολογικές τους υποχρεώσεις και τις δυνατότητες που τους παρέχει η ισχύουσα νομοθεσία, πρίν είναι πολύ αργά.

Το στελεχιακό δυναμικό της foroplan, που αποτελείται από Οικονομολόγους Λογιστές Ά τάξης με ανώτατη πτυχιακή και μεταπτυχιακή κατάρτιση είναι σε θέση να ανταποκριθεί με ακεραιότητα, εγκυρότητα και αξιοπιστία, σε όλες τις υποθέσεις που αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει.

Η ανάπτυξη και θεμελίωση ισχυρών μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας καθώς και η δέσμευση να προσφέρουμε με εχεμύθεια την έγκαιρη και σύννομη ενημέρωση και πληροφόρηση όλων των Φορολογικών, Λογιστικών και Εργατικών υποχρεώσεων της επιχείρησής σας  αποτελούν βασικούς και ρεαλιστικούς στόχους για όλους εμάς.

 

Διεύθυνση: Μεραρχίας 13, Σέρρες, 62100

Τηλέφωνο: 2321067371

Fax: 2321067371

Email: info@foroplan.gr

Ιστότοπος: http://www.foroplan.gr


contact

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΣΠΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: praktiki@teiwm.gr

Τηλ. 24610 68064 | Fax. 24610 28311

Επίσημη σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/praktiki.askisi.teiwm.gr

Για περισσότερες πληροφορίες/θέσεις Πρακτικής Άσκησης:

  1. πραγματοποιήστε "Εγγραφή/Είσοδο" στο Πληροφοριακό Σύστημα https://dasta.teiwm.gr
  2. πραγματοποιήστε "Εγγραφή/Είσοδο" ΑΤΛΑΣ: Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης Πρακτικής Φοιτητών ΑΕΙ http://atlas.grnet.gr/
  3. δείτε τις ανακοινώσεις του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης εδώ
 


Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ      
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Ιστοσελίδα π.ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
 

Κοζάνη: praktiki@uowm.gr /Τηλ. 2461068064

Καστοριά: praktikikastoria@uowm.gr /Τηλ. 2467440004

Φλώρινα: praktikiflorina@uowm.gr /Τηλ. 2385054700

Γρεβενά: praktikigrevena@uowm.gr /Τηλ. 6932520901

Πτολεμαΐδα: praktikiptolemaida@uowm.gr /Τηλ. 24610 68050

 
Τρίτη
Μάιος 2023
30

espa-logo

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση", ΕΣΠΑ 2014- 2020 και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς πόρους