Θέση Εργασίας στην AlfaSolid

alfasolid

1. Μηχανικός Εφαρμογών Τεχνολογικών Λύσεων για την Βιομηχανία
Κωδικός Αγγελίας: AlfaSolid_tech

H AlfaSolid είναι στην αναζήτηση ενός νέου συνεργάτη στην τεχνική υποστήριξη.

Ο ρόλος του είναι να παρέχει εκπαίδευση και υποστήριξη για την γκάμα των προϊόντων της εταιρείας σε υφιστάμενους πελάτες, όπως επίσης και να συνεργάζεται με το εμπορικό τμήμα για την προσέλκυση νέων.

Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει μια πρώτη εμπειρία από βιομηχανία και βιομηχανικό σχεδιασμό/παραγωγή, να είναι διπλωματούχος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, (ΤΕΙ, ΑΕΙ) ιδανικά κατασκευαστικού τομέα. Να είναι εξοικειωμένος με την τρισδιάστατη μοντελοποίηση και να γνωρίζει μηχανολογικό σχέδιο. Οποιεσδήποτε γνώσεις προγραμματισμού (VB, C++, C#) και βάσεων δεδομένων (Microsoft SQL Server) θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως.

Θα πρέπει να είναι οργανωτικός στη δουλειά του και να κάνει άριστη χρήση του χρόνου του, να είναι σε θέση να αναλύει και να αξιολογεί τις προτεραιότητές του και να διαθέτει θέληση στο να εξυπηρετεί ποιοτικά και υπεύθυνα τους πελάτες της εταιρείας. Θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να καταγράφει και να ενημερώνει για τις ενέργειές του τους άμεσα εμπλεκομένους.

Θα πρέπει να αγαπάει την τεχνολογία, η Ελληνική γλώσσα να είναι η μητρική του. Η καλή γνώση της Αγγλικής είναι απαραίτητη για την κατάρτισή του.


2. Μηχανικός Πωλήσεων Τεχνολογικών Λύσεων για την Βιομηχανία
Κωδικός Αγγελίας: AlfaSolid_sales

H AlfaSolid είναι στην αναζήτηση ενός νέου συνεργάτη στις πωλήσεις.

Ο ρόλος του είναι να διατηρεί και να αναπτύσσει αμοιβαία ωφέλιμες συνεργασίες με υφιστάμενους και νέους πελάτες και να φροντίζει για την ποιοτική ικανοποίηση των χρηστών SolidWorks.
Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει τουλάχιστον μια πρώτη εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων, να είναι διπλωματούχος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, (ΤΕΙ, ΑΕΙ), είτε «εμπορική κατεύθυνσης - μάρκετινγκ», είτε «τεχνικής κατεύθυνσης με προσωπική κλίση προς την πώληση».

Να είναι οργανωτικός στην δουλειά του και να ξέρει να εκμεταλλεύεται το χρόνο του, να έχει την ικανότητα «ανάλυσης αναγκών» και να ξέρει να «ακούει την αγορά» για να προτείνει τις κατάλληλες «τεχνικο - οικονομικές λύσεις» Ασφαλώς θα πρέπει να διαθέτει τη «μεγάλη θέληση του να κερδίζει».
Να αγαπάει την τεχνολογία και η Ελληνική γλώσσα να είναι η μητρική του. Η καλή γνώση της Αγγλικής είναι απαραίτητη για την κατάρτισή του, αλλά όχι υποχρεωτική εφόσον ομιλεί απταίστως τη Γαλλική.

 

Βιομηχανικές λύσεις SolidWorks από την AlfaSolid

Το SolidWorks είναι παγκοσμίως το ηγετικό λογισμικό μηχανολογικής σχεδίασης και ανάπτυξης προϊόντων. Φιλικότατο στον χρήστη και με πανίσχυρες σχεδιαστικές και μηχανολογικές ικανότητες, υιοθετήθηκε από την παγκόσμια μηχανολογική κοινότητα, ξεπερνώντας τον Δεκέμβριο 2016 τους 2.800.000 χρήστες.
Με ανοδική πορεία ακόμη και σε αυτή την περίοδο κρίσης που διανύουμε, η AlfaSolid διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον Ελλαδικό χώρο, προτείνοντας τις λύσεις SOLIDWORKS της Dassault Systèmes SolidWorks Corp καθώς και των συνεργατών της Gold Partners, για ολοκληρωμένες λύσεις CAD, CAM, CAE, PDM, DOCUMENTATION.

Η εταιρεία προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας, με εθνικό και διεθνές επίπεδο συνεργασιών, συνεχή τεχνολογική κατάρτιση σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και πολύ καλές αποδοχές.
Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: admin@alfasolid.com


Για περισσότερες πληροφορίες/θέσεις Πρακτικής Άσκησης/Εργασίας:

  1. πραγματοποιήστε "Εγγραφή/Είσοδο" στο Πληροφοριακό Σύστημα της Δ.Α.ΣΤΑ. του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας https://dasta.teiwm.gr
  2. πραγματοποιήστε "Εγγραφή/Είσοδο" στο ΑΤΛΑΣ: Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ http://atlas.grnet.gr/
  3. δείτε τις ανακοινώσεις του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης εδώ

Για επιπλέον απορίες/διευκρινίσεις, στείλτε email στο praktiki@teiwm.gr

 


Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ      
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Ιστοσελίδα π.ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
 

Κοζάνη: praktiki@uowm.gr /Τηλ. 2461068064

Καστοριά: praktikikastoria@uowm.gr /Τηλ. 2467440004

Φλώρινα: praktikiflorina@uowm.gr /Τηλ. 2385054700

Γρεβενά: praktikigrevena@uowm.gr /Τηλ. 6932520901

Πτολεμαΐδα: praktikiptolemaida@uowm.gr /Τηλ. 24610 68050

 
Τρίτη
Μάιος 2023
30

espa-logo

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση", ΕΣΠΑ 2014- 2020 και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς πόρους