Θέσεις Πρακτικής Άσκησης στην επιχείρηση "ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ ΑΕ"

Η επιχείρηση ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ ΑΕ ενδιαφέρεται να απασχολήσει φοιτητές στη Θεσσαλονίκη από τα παρακάτω τμήματα: 

  • Διοίκησης Επιχειρήσεων
  • Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών
  • Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας

Η εταιρία "ΔΗΜΗΤΡΑ" Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης Α.Ε. είναι εκπαιδευτικός οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε το 1989 και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης και συμβουλευτικής, οι οποίες εξασφαλίζουν την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και καλύπτουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.


Η εταιρία έχει την έδρα της στη Λάρισα και διαθέτει επίσης μόνιμα παραρτήματα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και στα Τρίκαλα, ενώ μέσω των συνεργασιών που έχει αναπτύξει με άλλα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης καλύπτει με τις υπηρεσίες της ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.


Παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης και επιμόρφωσης από το 1988 στα θεματικά πεδία Πολιτισμού και Αθλητικών επαγγελμάτων, Οικονομίας - Διοίκησης, Πληροφορικής, Τουρισμού και παροχής υπηρεσιών. Διακρίνεται τόσο σε Εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για την ανάπτυξη καινοτομικών συστημάτων, για την Εκπαίδευση από Απόσταση καθώς και για την δημιουργία Εκπαιδευτικών Επιπλέον, από το 1991 μέχρι σήμερα, το "ΔΗΜΗΤΡΑ" ΚΕΕ ΑΕ συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση Προγραμμάτων και Κοινοτικών Πρωτοβουλιών, είτε ως συντονιστής έχοντας τη συνολική επίβλεψη και αξιολόγηση των έργων, είτε ως εταίρος αναλαμβάνοντας μέρος του συνολικού προγράμματος.


Τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα στα οποία εμπλέκεται ο οργανισμός μας έχουν ως στόχο την ανταλλαγή εμπειρίας και τεχνογνωσίας σε θέματα κατάρτισης, την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας αλλά και την προώθηση των ίσων ευκαιριών στην κατάρτιση και την απασχόληση. Για τούς λόγους αυτούς έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο συνεργασιών με πολλούς φορείς των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Κατά τη διάρκεια της πρακτικής του άσκησης ο φοιτητής / φοιτήτρια θα ασχοληθεί στους παρακάτω τομείς.

§ Παρακολούθηση και συντονισμός ενεργειών των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

§ Διοικητική και Γραμματειακή υποστήριξη προγραμμάτων Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

§ Χρήση του επιχειρησιακού πληροφοριακού συστήματος (ERP) του φορέα.

§ Προώθηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατάρτισης στις συνεργαζόμενες αλλά και σε νέες εταιρίες

§ Διερεύνηση της αγοράς εργασίας και με απώτερο σκοπό την προσέλκυση υποψηφίων καταρτιζομένων (ανέργων και εργαζομένων).


Θεωρούμε ότι εμπειρία και η επιτυχημένη μακροχρόνια πορεία του οργανισμού μας μπορεί να συμβάλλει στην αρτιότερη εκπαίδευση των φοιτητών και να τους προετοιμάσει για τις εργασιακές συνθήκες που θα συναντήσουν μελλοντικά καθώς επίσης και να παρέχει τα απαραίτητα γι’ αυτούς εφόδια που θα χαρακτηρίσουν την επαγγελματική τους αφετηρία.. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση


Δείτε τη σχετική ανακοίνωση εδώ

 


Για περισσότερες θέσεις Πρακτικής Άσκησης, πραγματοποιήστε "Εγγραφή"/"Είσοδο"

από το κεντρικό μενού του ιστότοπου του  Γραφείου Πρακτικής Άσκησης

της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

 

 


Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ      
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Ιστοσελίδα π.ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
 

Κοζάνη: praktiki@uowm.gr /Τηλ. 2461068064

Καστοριά: praktikikastoria@uowm.gr /Τηλ. 2467440004

Φλώρινα: praktikiflorina@uowm.gr /Τηλ. 2385054700

Γρεβενά: praktikigrevena@uowm.gr /Τηλ. 6932520901

Πτολεμαΐδα: praktikiptolemaida@uowm.gr /Τηλ. 24610 68050

 
Τετάρτη
Μάιος 2024
22

logo espa 21-27

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος "Ανθρώπινου Δυναμικού και Κοινωνικής Συνοχής" (ΠΑΔΚΣ), ΕΣΠΑ 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς πόρους