Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή σε ολοκληρωμένα σχέδια πρακτικής άσκησης και μέντορινγκ

educckate-logo

Όσοι φοιτητές και απόφοιτοι (κυρίως κατευθ. Βιομηχανικού Σχεδιασμού) επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση για συμμετοχή τους σε ολοκληρωμένα σχέδια πρακτικής άσκησης και Mentoring στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος EDUCCKATE  (EDUcation Cultural & Creative Knowledge Alliance for Tomorrowʼs Entrepreneurs)

Σκοπός του προγράμματος είναι η υλοποίηση ενός καινοτόμου προγράμματος κατάρτισης, καθοδήγησης και πρακτικής άσκησης για την υποστήριξη της καινοτομίας των Ανώτατων Ιδρυμάτων Εκπαίδευσης και επιχειρήσεων στο χώρο του Πολιτισμού και της Δημιουργικότητας, την καλλιέργεια επιχειρηματικής σκέψης των φοιτητών/αποφοίτων και την προώθηση της επιχειρηματικότητας.

Το EDUCCKATE  παρέχει σε φοιτητές/αποφοίτους προγραμμάτων σπουδών Πολιτισμού και Δημιουργικότητας εκπαίδευση σε επιχειρηματικότητα, πρόσβαση σε επιχειρήσεις του χώρου, καθώς και την ευκαιρία να αναπτύξουν επιχειρηματικά projects και να ανακαλύψουν νέους επαγγελματικούς δρόμους.

Η Πρόσκληση είναι ανοικτή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2013.

Μόνο οι αιτήσεις οι οποίες θα σταλούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος θα γίνουν αποδεκτές και θα αξιολογηθούν.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.educckate.eu

Τα πιλοτικά εκπαιδευτικά εργαστήρια & η πρακτική άσκηση διεξάγονται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου ʽEDUCCKATEʼ το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Γενική-Διεύθυνση για την Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό.

 


Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ      
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Ιστοσελίδα π.ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
 

Κοζάνη: praktiki@uowm.gr /Τηλ. 2461068064

Καστοριά: praktikikastoria@uowm.gr /Τηλ. 2467440004

Φλώρινα: praktikiflorina@uowm.gr /Τηλ. 2385054700

Γρεβενά: praktikigrevena@uowm.gr /Τηλ. 6932520901

Πτολεμαΐδα: praktikiptolemaida@uowm.gr /Τηλ. 24610 68050

 
Τετάρτη
Ιούλιος 2024
17

logo espa 21-27

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος "Ανθρώπινου Δυναμικού και Κοινωνικής Συνοχής" (ΠΑΔΚΣ), ΕΣΠΑ 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς πόρους